ZeGeVege Festival u Zagrebu

ZeGeVege festival

ZeGeVege festival je jedna od manifestacija u Zagrebu na kojoj smo jako željeli sudjelovati. Ne, nismo vegani ni vegetarijanci ali volimo neke proizvode. Osim toga gotovo svi naši proizvodi  su njima prihvatljivi i zato smo se željeli i njima predstaviti i naravno naljutiti ih našim proizvodima. 

Pripremili smo se kao i obično za svaki drugi sajam bez nekih očekivanja u prodaji. 

Ekipa iz organizacije se trudila da svakom izlagaču bude ugodno, a kava za “dobro jutro” nam je stvarno bila “must try”. Preporučamo se i za iduću godinu. 

Bilo je zaista jako puno posjetitelja. Od naših pa sve do turista koji su bili u prolazu. Imali smo osjećaj da nismo u Hrvatskoj jer smo 90% vremena pričali na svim jezicima samo ne hrvatski, a bome ni međimurski. Nitko nije ostao ravnodušan prema našim proizvodima. 

Već prvi dan ZeGeVege festivala bilo je očito da nećemo izdržati sa količinom robe koju smo ponijeli sa sobom pa smo morali angažirati Daniela da dofura još koju kutiju svih proizvoda. Petak smo odradili tako da na kraju dana nismo imali problema sa pospremanjem štanda. San svakog izlagača. Bili smo  prazni, a ispred nas je subota kada ima najviše posjetitelja i kad će se tražiti proizvod više. Primili smo puno pohvala i na tome svima veliko hvala. Naši proizvodi, osobito dobro poznat Međimurski Jal, Smoked Red kao i Stampedo pronašli su nove fanove. I da, na kraju zahvaljujemo se našoj opčini Mala Subotica koja nam je omogućila sudjelovanje.