FAQ- često postavljena pitanja

1.Imamo li sadnice

Sadnice

Da, svake godine imamo u ponudi barem desetak sorti čili papričica. Prati naše objave na našoj facebook stranici ili na web stranici.

2. Da li prodajemo svježe plodove?

Naravno, svake godine krajem srpnja pa sve do kraja studenog imamo u ponudi svježe plodove. Kao i na prethodno pitanje, prati naše objave na facebook i instagram profilu, a na našoj web trgovini pod “svježi plodovi” možeš ih naručiti i dolaze u roku 24-36 sata na tvoj prag.

3. Da li pomažu rukavice u zaštiti od kapsaicina?

Ne pomažu ni jedne 100%.
Postoje nitrilne rukavice koje su svakako bolje od običnih latex rukavica.

4. Jel peče?

Kako koga i kako gdje…
Na ovo pitanje je vrlo teško odgovoriti kratko jer kod nas je bilo milijun situacija. Prvo si zaljutiš ruke i počešeš si oko pa na putu do kupaone, zaljutiš i kvaku, a onda uletiš u kupaonu i ne znaš kako dalje. Ruke su ljute, oko gori. Skidaš sve sa sebe i letiš pod tuš i tu nastupa prava drama. Dalje samo zamisli kako je bilo.

5. Mogu li frendu podvaliti vaš Pure Fire umak?

Možeš, naravno.
Mi ne preuzimamo odgovornost i nisi vidio ovaj odgovor na našem FAQu. (lol)

6. Već dugo koristim Smoked Green umak koji je srednje ljut i više mi nije ljut. Kako to?

Ljutina papričice varira i na to ne možemo utjecati kao što i tolerancija na ljuto raste tako da ti preporučamo da pomakneš svoje granice i prebaciš se na Međimurski jal ili WTF Habanero. Ljući su i zasigurno ćeš opet osjetiti taj radosni osjećaj pečenja.

7. Mačka mi  spava u tegli s Carolinom Reaper. Može li joj se nešto desiti? 

Kome? Mački ili Carolini? Što se nas tiče, neka  se druže. Jedna od njih će  ziher zapamtiti dan kad je došla kod druge.

Kod paketa 4Box moguće ga je prilagoditi tvojim željama, ukoliko ima na lageru pojedinih proizvoda. Samo kod narudžbe potrebno je odabrati 4 umaka od 50 ml i navesti ih pod “napomenu”.

Iz našeg iskustva, najviše prolazi naši umaci Stampedo i WTF Habanero koji imaju “taman” ljutinu. Sadrže 100% Habanero papričicu koja je jako ljuta ali svojom ljutinom ne ubija jelo koje konzumiramo.

10. Koje načine plaćanja mogu koristiti ?

Plaćanje bankovnim prijenosom, putem Pay pala i plaćanje pouzećem su dostupni.

11. Gdje možemo kupiti Ljutomania proizvode osim preko web trgovine

11. Što pokloniti osobi koja voli ljuto, a da nije brutalno ljuto?

Preporučujemo ti da pogledaš naš najprodavaniji poklon paket 4Box. U tom poklon paketu imaš 4 umaka od 50 ml i sam možeš odabrati 4 umaka koja misliš da bi bila idealna za tu osobu. Obično stavljamo Stampedo, WTF, Smoked red ili green, Nameless, Aroniju ili Međimurski jal. Svoja četiri favorita nam stavi pod napomenu i problem riješen.

4Box
4Box