O nama

Naporno radimo kako bi za Vas osigurali najbolje papričice

Tko su ljutomani koji stoje iza ljutog imena?

Kad je ponestalo prostora u podstanarskom stanu za oko 100 flanaca najljućih sorti papričica, Daniel je odlučio zavrtiti svoj kotač i pokrenuti vlastiti posao. Tamo negdje potkraj 2015. godine stvar se zakomplicirala i od tada neprekidno ljute sve oko sebe ljutim papričicama i prerađevinama.

Bračni team, Daniel i Tina Držanić, osim što su bračni pa, roditelji su i poslovni partneri. 2017. pokrenuli su OPG Ljutomania za proizvodnju i preradu chili papričica. Nakon samo 2 godine uspjeli su pokrenuti web trgovinu kako bi plasirali svoje proizvode diljem Hrvatske pa i šire.

Prva konkretna sadnja bila je 2017. Kad su kupili svoj prvi veći plastenik od 100 m2 i na vanjskoj površini od oko 500m2 ukupno posadili preko 1000 komada sadnica.

Ono što ih izdvaja je strast prema prirodnom uzgoju bez prisutnosti umjetnih sredstava. Njihov krajnji proizvod ne sadrži umjetne dodatke niti konzervanse jer su kroz pripremanje proizvoda za vlastite potrebe shvatili kako je to ne potrebno i da je to „smjer“ u kojem žele ići sa Ljutomania proizvodima.

Njihovo geslo „ …jer ljuto je zdravo“, dokazano je. Postoje mnoga studija i teme u kojima se obrađuje chili papričica i njene djelatne tvari kapsaicin.

Želite li svojim bližnjima zdravlje, ponudite im Ljutomania proizvode.