GDPR

Poštovani,

GDPR naše web trgovine ljutomania.hr usmjerena je na vas. Kupac nam je uvijek na prvom mjestu. To potvrđuje velik broj stalnih kupaca i uvijek prisutna korisnička podrška.

Kako bismo nastavili uspješnu suradnju, ovim putem želimo vas informirati o zaštiti vaših osobnih podataka koje dijelite sa nama.

Zaštita vaših osobnih podataka nam je izuzetno važna. Želimo stvarati sa vama međusobno povjerenje.

U Općim uvjetima poslovanja i Izjavi o privatnosti, koje možete pronaći na našim stranicama, jasno i transparentno smo objasnili na koji način koristimo vaše podatke i kako možete njima upravljati u svakom trenutku.

Svi podaci koje koristimo su zaštićeni po najvišim standardima zaštite osobnih podataka i iste ne dijelimo osim kada je to nužno kako bi izvršili traženu uslugu prema vama.

Primjerice, s dostavnom službom dijelimo vaše naznačeno ime, adresu dostave i broj telefona, kako bismo mogli isporučiti vašu narudžbu.

Vaše zadovoljstvo našim uslugama nam je vrlo bitno. Kroz naše marketinške promocije i kanale želimo vam ponuditi sadržaj kreiran za vas, kako bi udovoljili vašim željama i potrebama za proizvodima i uslugama.

Prijavu na primanje naših obavijesti o proizvodima i akcijama smo pojednostavili, kao i odjavu. Najlakši način je da na dnu svake obavijesti kliknete na naznačeni link (ODJAVA) kojim ćete automatski biti izbrisani s liste primatelja obavijesti.

Ukoliko ste naš kupac, isto tako u svakom trenutku možete mijenjati, dodavati, brisati podatke koje dijelite s nama – prijavom na svoj profil ili slanjem e-maila na ljutoman@gmail.com.

Za obavljanje kupnje u ljutomania.hr trgovini i primanje obavijesti o proizvodima i uslugama, nužna je vaša suglasnost s “Općim uvjetima poslovanja” i “Izjavom o privatnosti”, te je važno naglasiti da ukoliko se ne slažete s navedenim dokumentima, trebali biste prestati koristiti naše usluge.

Ukoliko imate ikakvih pitanja, komentara o ovoj objavi ili želite da prestanemo koristiti vaše osobne podatke, molimo vas da pošaljete e-mail našem timu za zaštitu osobnih podataka na ljutoman@gmail.com

Svakako nam se možete javiti i pismenim putem na adresu: “Ljutomaniaˇ”, Nikole Tesle 49 Mala Subotica