GDPR

Poštovana korisnice / Poštovani korisniče

Naša Ljutomania.hr trgovina usmjerena je na vas. Kupac nam je uvijek na prvom mjestu, što potvrđuje velik broj stalnih kupaca, naše uspješno poslovanje te uvijek prisutna korisnička podrška koja rado odgovara na sve upite.

Kako bismo nastavili uspješnu suradnju, ovim putem obraćamo vam se zbog informiranja o zaštiti vaših osobnih podataka koje dijelite s nama.

Zaštita vaših osobnih podataka nam je izuzetno važna i želimo dijeliti i uživati s vama međusobno povjerenje kako bismo uvijek bili tu za vas.

U Općim uvjetima poslovanja i Izjavi o privatnosti, koje možete pronaći na našim stranicama, jasno i transparentno smo objasnili na koji način koristimo vaše podatke i kako možete njima upravljati u svakom trenutku.

Svi podaci koje koristimo su zaštićeni po najvišim standardima zaštite osobnih podataka i iste ne dijelimo, osim kada je to nužno kako bi izvršili traženu uslugu prema vama.

Primjerice, s dostavnom službom dijelimo vaše naznačeno ime, adresu dostave i broj telefona, kako bismo mogli isporučiti vašu narudžbu.

Vaše zadovoljstvo našim uslugama nam je vrlo bitno te se radi toga trudimo kroz naše marketinške promocije i kanale ponuditi sadržaj kreiran za vas, kako bi udovoljili vašim željama i potrebama za proizvodima i uslugama.

Prijavu na primanje naših obavijesti o proizvodima i akcijama smo pojednostavili, kao i odjavu – najlakši način je da na dnu svake obavijesti kliknete na naznačeni link (ODJAVA) kojim ćete automatski biti izbrisani s liste primatelja obavijesti.

Ukoliko ste naš kupac, isto tako u svakom trenutku možete mijenjati, dodavati, brisati podatke koje dijelite s nama – prijavom na svoj profil ili slanjem e-maila na ljutoman@gmail.com.

Za obavljanje kupnje u Ljutomania.hr trgovini i primanje obavijesti o proizvodima i uslugama, nužna je vaša suglasnost s Općim uvjetima poslovanja i Izjavom o privatnosti te je važno naglasiti da ukoliko se ne slažete s navedenim dokumentima, trebali biste prestati koristiti naše usluge.

Ukoliko imate ikakvih pitanja, komentara o ovoj objavi ili želite da prestanemo koristiti vaše osobne podatke, molimo vas da pošaljete e-mail našem timu za zaštitu osobnih podataka na ljutoman@gmail.com

Svakako nam se možete javiti i pismeno na adresu: “Ljutomaniaˇ”, Nikole Tesle 49 Mala Subotica