Porcijunkulovo 2022.

Iza nas je jedna od nama najdražih manifestacija u Međimurju, “Porcijunkulovo” ili blagdan Gospe od anđela. Ove godine smo gulili 6 dana od jutra pa do kasno u noć. Rijeka ljudi su prolazili kroz centar grada i zaista smo bili počašćeni što smo dio ovakve manifestacije.

Iako smo u samom startu bili postavljeni na novu lokaciju sa kojom većina izlagača nije bila zadovoljna, već drugog dana smo bili vraćeni na našu staru lokaciju gdje su nas pronašli svi naši ljutomani domaći i oni koji nas posjećuju svake godine iznova na ovoj manifestaciji. Šta reći nego jedno veliko HVALA svima vama koji nas već godinama podržavate i dajete nam motiv za naprijed. Takve kupce i prije svega drage goste na našem ljutom štandu volimo i veselimo vam se.

Porcijunkulovo 2022.

Moramo se dotaknuti one mlađe populacije kojih je ove godine zaista bilo puno. Vukli su svoje roditelje do našeg štanda kako bi si “upecali” pokoji ljuti umak ili kikiriki. To su naše mlade “ljute nade”. i na njih smo jako ponosni.

Ove godine smo u ponudi imali i novitete koje ste odlično prihvatili. Honey Witch, Spicy mix “Pozoj”začin i Hot Blueberry ljuti preljev od sibirske borovnice. Degustirali smo dosta toga jer volimo da odaberete proizvod baš onako kako vama odgovara. Okus i ljutina kao i jela uz koja će te konzumirati pojedine proizvode.

Baš zato volimo ovaj posao jer svaki prolaznik je za nas izazov kojem treba približiti naš proizvod.

Puno dobre vibre, druženja sa nama dragim izlagačima, iscrpljenost, umor i na kraju zadovoljstvo na licu rezultat je ove manifestacije “Porcijunkulovo”.

Za sam kraj ove manifestacije podružili smo se sa kolegama u “vinskom gradu” (popilo se popilo).

Do slijedećeg druženja, ostaju nam samo fotke koje možete pogledati u našoj galeriji.