2022 godina.

Naša ljuta godina

2022. godina definitivno je jedna od onih za pamćenje. Pokušali smo sažeti u ovom blogu što smo sve prošli u toj godini no tekst bi bio predug. Ono što se nadamo u narednim godinama da nas ove globalne promjene neće omesti kako bi naše poslovanje raslo još više i kvalitetnije. Definitivno imamo najbolje kupce i poslovne partnere sa kojima želimo i u narednim godinama učvrstiti poslovnu suradnju. Bez vas, naših dobrih ljutih ambasadora ne možemo poslovati pa nam je svaka konstruktivna kritika vrlo važna.

Ove godine smo lansirali našu novu web stranicu i poboljšali našu web trgovinu . Poboljšali mehanizaciju na našem OPG-u jer ipak imamo dvije mlade muške snage koje vole kopati po zemlji pa neka to bude s “guštom”. Naši sajmovi su bili potpuno rasprodani, iako nismo to očekivali. Puno novih poznanstava i druženja sa svima vama nama je to dodatni motiv da budemo još bolji i kvalitetniji. U nastavku možete pogledati naš video koji je Daniel pripremao zadnjih mjesec dana, nakon što smo prikupili materijal za video.

https://www.youtube.com/watch?v=toJ7v5std20

Želiš pratiti naše ponude, akcije i događanja? Pretplati se na naš Ljutomania newsletter i saznaj prvi naše ponude i aktivnosti. Ne zatrpavamo inboxe ( lol)