1.BurgerWeekend u Čakovcu

Burger Chalenge

Prvi vikend u 5.mjesecu bio je u znaku finih burgera koji su se spravljali u 5 kučica vrhunskih burger majstora u centru Čakovca. Neki od njih su nam vrlo dobro poznati kao što su Mate Janković i Marko Palfi. Osim burgera posjetitelji su mogli uživati u vrlo domaćoj atmosferi uz koncerte raznih domaćih izvođača.

Nedjelja,16 sati, bio je NAŠ dan kad smo sa 5 kandidata organizirali jedenje ljutih burgera koje nam je pripremio Marko Palfi. Naš poznati, međimurski masterchef i organizator ovog odličnog projekta u srcu Međimurja.

Kandidatima nije bilo nimalo lako.

Prvi burger koji su natjecatelji imali priliku pojesti je bio sa dodatkom umaka “Međimurskog Jala“. Onaj tko ga je probao, zna da je umak brutalan ali i vrlo ukusan. Druga dva burgera su bila sa “Pure Fire” umakom koji je napravljen od Caroline Reaper papričice. Poznate, najljuće papričice na svijetu. Nakon što je Daniel pročitao pravila natjecanja, kandidati su krenuli u akciju. Bili smo uvjereni kako će ovo biti puno lakše pojesti od svježih chili papričica jer se osim ljutine jede pecivo i meso koje bar malo neutralizira ljutinu, no bilo je pakleno i vruće. Jednom riječi NE JESTIVO. Kandidati su se nestvarno znojili, a da situacija bude još paklenija svaki kandidat kraj sebe je imao čašu pive koju nije smio popiti.

Ups…

Pobjedu je odnio Antun Šafarić koji je pojeo gotovo sva tri burgera.

Iako je bilo vrlo izazovno i pakleno u natjecanju svi smo se dobro zabavili i uživali u ovom odličnom vikendu.

Zahvaljujemo se cijelom teamu Burger Weekend-a koji nam je pripomogao u organizaciji ovog događaja kao i na ustupljenim fotkama sa ovog događaja, kandidatima bez kojih se ovaj događaj ne bi mogao organizirati kao i Marku Palfiju jer nam je omogućio da sudjelujemo u ovom odličnom projektu.

08. 05. 2022. Čakovec