ZeGeVege festival

ZeGeVege festival

14.ZegeVege festival

Krajem rujna bili smo dio jedne od nama najdražih manifestacija u godini ZeGeVege festival. Predivno organiziran prodajno edukativan festival. Pun događaja i degustacija, a briga oko samih izlagača rijetko se može doživjeti kao na ovom događaju. Što da velimo osim da smo jako sretni jer smo “pali” na testu u pripremi za sajam. Na tome smo zahvalni svakoj osobi koja nas je posjetila na našem štandu. Daniela smo poslali natrag za Međimurje već prvi dan poslije podne po robu. “Usfalilo” je toga dosta. Neka je.

Iako je i ove godine bilo jako puno turista u gradu, sreli smo mnoga poznata lica naših kupaca. To nam je ogromna potvrda da smo vas osvojili. Hvala vam na tome. Mnogi od vas dobili ste kupone pa ne zaboravite ga iskoristiti za kakav poklon jer bliži se mjesec kad svi pomahnitaju i kupuju zadnji tren.

Najprodavaniji proizvodi

Što ste kupovali na sajmu i što vam se najviše dopalo govore nam brojke i stanje zalihe. Smoked Red i Green su definitivno opet broj 1, ali ne smijemo zaboraviti da prema najprodavanijem proizvodu usko zaostaje WTF Međimurski umak i Stampedo, a od paketa vam je najdraži Hot Box. Dakle, dobili smo jasne smjernice za idući put.

Organizatori “Prijatelji životinja” su još jednom pokazali svoju stručnost i ogroman trud u organizaciji ZeGeVege festivala. Želimo im puno uspjeha u budućem radu i da se iduće godine opet vidimo na nekoj zdravoj kavici za vrijeme postavljanja štanda.

Naši najprodavaniji proizvodi