Poslovna suradnja

Posluži umake i privuci ljutomane

Prošla su vremena kad smo dolazili u restorane gdje smo morali tražit da nam donesu klasične začine kao što su sol, papar, ocat, ulje, a ne daj Bože ako poželiš neki ljuti umak odmah te blijedo gledaju kao da nisi normalan. Danas je to normalno i podrazumijeva se da nas posluže sa tim bez da mi to tražimo. E sad, nije li nam draže ako tom našem gostu, osobito ako je stranac poslužimo nešto naše, proizvedeno u Hrvatskoj i da k tome nema trunke umjetnih dodataka?! Prema našem iskustvu to se vrlo cijeni kod naših turista jer vole probati nešto što kod sebe nemaju. Na tržištu postoje razni proizvođači, no ono što naše proizvode izdvaja je autentičnost. Imamo svoju priču, svoj proizvod koji govori umjesto nas. Ne samo da prezentiramo svoje umake kroz restorane, pizzerije i slične uslužne djelatnosti sa hranom nego i kraj iz kojeg dolaze, a to je prije svega Međimurje i općenito Hrvatska.

Zašto baš ljuti umaci?

Postoje ljudi koji naruče pizzu, hambi, nebitno koja hrana i požele po prvi puta staviti nešto ljuto u svoj jelo. Umaci su idealni za posluživanje jer se fino stapaju sa hranom. Prvo se šokiraju, a onda uslijedi smijeh jer se nisu nadali ljutini. I tu zapravo započinje njihova ljubav prema ljutom.

Što ti nudimo? U ponudi imamo ljute umake i začine raznih ljutina i aroma (češnjak, dim, origano, curry). Uz umake dolazi drveni, ručno rađeni stalak za jednostavnije posluživanje. Na svim našim bočicama od 100 ml nalaze se dozatori kako bi se lakše dozirao na hrani.

Situaciju ne prepuštamo slučaju pa ni vama jer umaci se ne odabiru prema etiketi već prema okusu i jelima koja poslužujete.  Obrati nam se s punim povjerenjem i dogovorit ćemo način degustiranja.

I to nije sve!

Svim našim poslovnim partnerima nudimo reklamiranje na raznim društvenim platformama kao što su facebook, Linkedin, Instagram i na našoj web stranici. U Vašem prostoru možemo organizirati razna natjecanja u ljutini, degustacije i slično.

Nije li to dovoljno da osvojiš nove goste?

Ove stalke možete pronaći i u redovnoj našoj ponudi u našoj web trgovini.

Javi se na info@ljutomania.hr