Besplatna dostava iznad 250kn!
Novosti
Porcijunkulovo 2022.

Iza nas je jedna od nama najdražih manifestacija u Međimurju, "Porcijunkulovo" ili blagdan Gospe od anđela. Ove godine smo gulili 6 dana od jutra pa do kasno u noć. Rijeka ljudi su prolazili kroz centar grada i zaista smo bili počašćeni što smo dio ovakve manifestacije.

Iako smo u samom startu bili postavljeni na novu lokaciju sa kojom većina izlagača nije bila zadovoljna, već drugog dana smo bili vraćeni na našu staru lokaciju gdje su nas pronašli svi naši ljutomani domaći i oni koji nas posjećuju svake godine iznova na ovoj manifestaciji. Šta reći nego jedno veliko HVALA svima vama koji nas već godinama podržavate i dajete nam motiv za naprijed. Takve kupce i prije svega drage goste na našem ljutom štandu volimo i veselimo vam se.

Porcijunkulovo 2022.

Moramo se dotaknuti one mlađe populacije kojih je ove godine zaista bilo puno. Vukli su svoje roditelje do našeg štanda kako bi si "upecali" pokoji ljuti umak ili kikiriki. To su naše mlade "ljute nade". i na njih smo jako ponosni.

Ove godine smo u ponudi imali i novitete koje ste odlično prihvatili. Honey Witch, Spicy mix "Pozoj"začin i Hot Blueberry ljuti preljev od sibirske borovnice. Degustirali smo dosta toga jer volimo da odaberete proizvod baš onako kako vama odgovara. Okus i ljutina kao i jela uz koja će te konzumirati pojedine proizvode.

Baš zato volimo ovaj posao jer svaki prolaznik je za nas izazov kojem treba približiti naš proizvod.

Puno dobre vibre, druženja sa nama dragim izlagačima, iscrpljenost, umor i na kraju zadovoljstvo na licu rezultat je ove manifestacije.

Za sam kraj ove manifestacije podružili smo se sa kolegama u "vinskom gradu" (popilo se popilo).

Do slijedećeg druženja, ostaju nam samo fotke koje možete pogledati u našoj galeriji.

Pročitaj više
11.VegeSajam, Zagreb

Nakon odličnog ZeGeVege sajma na kojem smo prisustvovali po prvi puta 2021. godine, ove godine smo im se priključili na 11. VegeSajmu na trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Kao i prošle godine organizacija je bila na nivou, a mi smo se potrudili upoznati posjetitelje sa našim proizvodima preko degustacije naših umaka kao i sa marmeladama sa kojima su se velika većina oduševili. Znamo da su mnogi slabi na SLATKO.

Većina naših proizvoda je prihvatljiva za vegane i vegetarijance pa smo na taj način proširili publiku koja će nas u buduće pratiti i konzumirati naše proizvode. Bilo nam je lijepo vidjeti naše kupce koji su nas potražili kako bi obnovili zalihe ljutih umaka, začina i ukiseljenih papričica. Mi smo iskoristili priliku i za ručak si priuštili jedan sočan "Lava Burger".

Vjerujemo da se uskoro družimo na velikom ZeGeVege sajmu u 9. mjesecu, a do tad ćemo obnoviti sve naše zalihe sa kojima smo već pri kraju.

Sa ovim burgerom smo oduševljeni iako nismo vegani. Malo promjene nikog nije ubilo, ali nas je obogatilo za još jedan okus, naravno uz naše ljute umake
Pročitaj više
2.Chili Contest u Međimurju

Na drugom po redu Chili Contestu koje smo organizirali na MESAP-u u suradnji sa MESAP-om, prijavilo se 9 kandidata. Pobjednik je bio Luka Fajić koji je pojeo 6 Carolina Reaper i nadjačao, bolje rečeno "skurio" svoja dva ljuta protivnika. Bilo je zaista napeto jer su kandidati iznenadili ne samo novinare, gledatelje nego i nas same. NIsmo se nadali da imamo ovako ljute i baždarene kandidate.

https://youtu.be/hO34B-h8IcU
https://youtu.be/hO34B-h8IcU fotografija preuzeta sa stranice e međimurje

MESAP, Nedelišće 23.11.2019.

Pročitaj više
1.BurgerWeekend u Čakovcu

Prvi vikend u 5.mjesecu bio je u znaku finih burgera koji su se spravljali u 5 kučica vrhunskih burger majstora u centru Čakovca. Neki od njih su nam vrlo dobro poznati kao što su Mate Janković i Marko Palfi. Osim burgera posjetitelji su mogli uživati u vrlo domaćoj atmosferi uz koncerte raznih domaćih izvođača.

Nedjelja,16 sati, bio je NAŠ dan kad smo sa 5 kandidata organizirali jedenje ljutih burgera koje nam je pripremio Marko Palfi. Naš poznati, međimurski masterchef i organizator ovog odličnog projekta u srcu Međimurja.

Kandidatima nije bilo nimalo lako.

Prvi burger koji su natjecatelji imali priliku pojesti je bio sa dodatkom umaka "Međimurskog Jala". Onaj tko ga je probao, zna da je umak brutalan ali i vrlo ukusan. Druga dva burgera su bila sa "Pure Fire" umakom koji je napravljen od Caroline Reaper papričice. Poznate, najljuće papričice na svijetu. Nakon što je Daniel pročitao pravila natjecanja, kandidati su krenuli u akciju. Bili smo uvjereni kako će ovo biti puno lakše pojesti od svježih chili papričica jer se osim ljutine jede pecivo i meso koje bar malo neutralizira ljutinu, no bilo je pakleno i vruće. Jednom riječi NE JESTIVO. Kandidati su se nestvarno znojili, a da situacija bude još paklenija svaki kandidat kraj sebe je imao čašu pive koju nije smio popiti.

Ups...

Pobjedu je odnio Antun Šafarić koji je pojeo gotovo sva tri burgera.

Iako je bilo vrlo izazovno i pakleno u natjecanju svi smo se dobro zabavili i uživali u ovom odličnom vikendu.

Zahvaljujemo se cijelom teamu Burger Weekend-a koji nam je pripomogao u organizaciji ovog događaja kao i na ustupljenim fotkama sa ovog događaja, kandidatima bez kojih se ovaj događaj ne bi mogao organizirati kao i Marku Palfiju jer nam je omogućio da sudjelujemo u ovom odličnom projektu.

08. 05. 2022. Čakovec

Pročitaj više
1.Chili Contest u Međimurju

Mala Subotica, 25.10.2018.

Prvo natjecanje u jedenju ljutih chili papričica organizirali smo u restoranu "Kocka" u Maloj Subotici. Bilo je 9 kandidata i zaista je bilo vrlo vruće. Papričice su se redom izmjenjivale, a kandidati su polako ispadali kako smo kretali na ljuće vrste. Zapelo je na posljednjim vrstama gdje su odmjeravali snage Timotej Katić i Filip Gradiščaj.

Pobjednik 1. Chili Contesta Međimurja je Timotej Katić. Pojeo je 2 Caroline Reaper. Hvala svim sudionicima, bili ste zaista odlični svi.

Pročitaj više
Galerija
Želiš 10% popusta?

Prijavom na newsletter ostvari popust na prvu narudžbu. Nakon prijave dobivaš kod za popust!

    Što naši kupci misle o nama?