11.VegeSajam, Zagreb

Nakon odličnog ZeGeVege sajma na kojem smo prisustvovali po prvi puta 2021. godine, ove godine smo im se priključili na 11. VegeSajmu na trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Kao i prošle godine organizacija je bila na nivou, a mi smo se potrudili upoznati posjetitelje sa našim proizvodima preko degustacije naših umaka kao i sa marmeladama sa kojima su se velika većina oduševili. Znamo da su mnogi slabi na SLATKO.

Većina naših proizvoda je prihvatljiva za vegane i vegetarijance pa smo na taj način proširili publiku koja će nas u buduće pratiti i konzumirati naše proizvode. Bilo nam je lijepo vidjeti naše kupce koji su nas potražili kako bi obnovili zalihe ljutih umaka, začina i ukiseljenih papričica. Mi smo iskoristili priliku i za ručak si priuštili jedan sočan “Lava Burger”.

Vjerujemo da se uskoro družimo na velikom ZeGeVege sajmu u 9. mjesecu, a do tad ćemo obnoviti sve naše zalihe sa kojima smo već pri kraju.

Sa ovim burgerom smo oduševljeni iako nismo vegani. Malo promjene nikog nije ubilo, ali nas je obogatilo za još jedan okus, naravno uz naše ljute umake